Mote

Gutten speideren of america og boy scouts skjorter

Siden starten over et århundre siden, har Boy Scouts av Amerika (BSA) gjort en prisverdig rykte for pleie og veiledning karakter, god statsborgerskap og fysisk form for gutter i 7 til 17 år. Divisjonen er for gutter som er minst 10 år og er ennå ikke 18. Boy Scout opprettholder den fineste av menneskelige ånd. Han er pålitelig, høflige og lojale. Han må hele tiden villig til å hjelpe andre og være modig når situasjonen krever.

Dette er en integrert del av uniform Scouts of America. Uniform er viktig fordi det opprettholder likestilling mens individuelle prestasjoner. De fleste av skjorter er lignende i sine grunnleggende design, men de varierer i farge og detaljer. Likheten i design er å generere et nivå av identitet i enheten og samfunnet.

Iført skjorter er veien for speideren siden starten. Års erfaring har vist at iført uniform gir medlemmene av en følelse av tilhørighet og identitet. Det er mange fordeler med seg en uniform inkludert disse:

• Likestilling-uniform gir og fremmer en demokratisk idé likestilling. Gutter fra variert økonomisk bakgrunn, raser og kulturer bære lignende uniform og utføre oppgaver som likeverdige.

• Identifikasjon-uniform identifiserer gutten eller ungdom som medlem. Det i seg selv er et spørsmål om stolthet, den identifiserer gutt eller ungdom som en god kraft i samfunnet.

• Prestasjon - gutten speideren skjorter viser merkene, priser og klan viser brukerens ansvar og prestasjoner. Resultatene kan bli forstått og anerkjent ved å se på skjorten boy scouts.

• Personlig engasjement - uniform er en kontinuerlig påminnelse om deres forpliktelse og formål av speiding: stole på Gud, lojalitet til landet og være nyttig for andre ved behov og til alle tider.

For disse grunner, bør lederne av speidere, frivillige, fagfolk og spesielt foreldrene understreke og fremme å alltid bruke speidergutt uniform på riktig måte.

Iført en Boy speideren skjorte

Generelt må hele uniform for alle aktiviteter som pack møter, den møter, enhet utflukter eller annen aktivitet ferdig med pakken hele tiden:

• Holde uniform rene og i god stand

• Bruke aldri ikke-BSA klan og merker med speidergutt uniform, aldri endre eller endre utformingen av uniform etter eget ønske.

• Ikke bland og matche uniform deler med ikke-uniform klær. Som iført gutten speideren skjorter med en blå jeans. Uniformen skal alltid brukes sammen eller ikke.

Det er mange steder for å kjøpe skjorter, men det er opp til deg å velge og bestemmer den beste kvalitet skjorten med en konkurransedyktig pris-tag. Så være praktisk og kjøpe beste.