Mote

Beanbags gjør omgivelsene ren

Nylig kjøpte jeg en ny beanbag, er det absolutt guddommelige og jeg elsker det. Det er en stor beanbag, det passer 2 personer komfortabelt og det er en beige beanbag. Så jeg fikk min vakre nye beanbag hjem og tok den ut av emballasjen, og det er ytre beige dekselet og deretter en indre duken, en hvit zip opp pose som du putter bønner den. Hvor vanskelig kan dette jeg trodde! Så først opp du trenger for å finne ut hvor mange bønner må du fylle bag. De fleste gode beanbag selskaper vil gi deg en guide om hvor mange bønner du trenger. Du kan kjøpe bønner på mange forskjellige steder og i ulike størrelser poser.

I Australia er de viktigste forhandlerne Kmart, store W, Spotlight og mål. Du kan også kjøpe bønner på mange steder på nettet. De mest populære er 100L bag poser varierer i størrelse. Bønner i Australia er vanligvis målt i liter, men de kan også måles i kilo. Det kan bli litt forvirrende. Så for min store to seter beanbag var jeg beskjed om å bruke 450 liter for å fylle den.

Jeg gikk til store W å kjøpe bønner, de kommer i en 100 liters bag så jeg kjøpte 5 av dem. Det er alltid nyttig å ha noen ekstra bønner slik at hvis du bag blir litt flat kan du fylle den opp nå og da. Den neste delen er den harde delen. Seriøst som har vet hvor vanskelig det er å fylle en beanbag. Mitt første forslag er å gjøre dette med andre, en venn, søsken, overordnede eller underordnede (ikke for lite som bønner er kvelende hazard.) Så først opp får indre posen og åpne zip rundt 30cm bred og få en venn til å holde posen opp med åpningen mot deg.

Dernest få din første pose med bønner og klipp en liten åpning hjørne av vesken. Denne måten har du en liten åpning i hjørnet som du kan kontrollere disse bønner ønsker å unnslippe raskt. Du kan deretter tips bønner inn i større pose. Bønner går raskere du kan lukke zip av indre posen slik at det er nærmere rundt bønner (et mindre fall ut) og deretter gjøre åpningen i posen bønner større så de kan strømme ut raskere.

Mens du setter den første bag eller to du kan gjøre det svært raskt som det er masse plass i posen og din venn kan holde det opp så nei bønne søl. Du vil finne som pose fylt opp du må være mer forsiktig bønner kan gå overalt, holde åpningen liten slik at du kan styre flyten. Når alle zip den opp, pop på forsiden og voila!