Mote

Smykker som fungerer: 5 tips for å velge det perfekte tilbehøret for dine favoritt antrekk

første tips: plukke høyre fargen er nøkkelen

Fargekombinasjoner er svært viktig når plukke ut smykker. Når plukke smykker er det viktig å sikre det blandes med antrekket du bærer. Når du skal gjøre noe kreativt med smykker plukker, sjekk ut fargehjulet. Tilsvarende fargene er ved siden av hverandre, mens farger er motsetninger i et fargehjul. Triaden kombinasjoner finnes ved jevne mellomrom, danner en trekant på fargehjulet. Sammenligne kombinasjoner på fargehjulet kan hjelpe med å plukke riktige kombinasjoner av smykker for antrekk.

Tips 2: Tekstur og mønster kan ringe eller bryte antrekk

Smykker typer har forskjellige teksturer og mønstre. Et svært polert anheng ser glatt og kan arbeide med en topp som har intrikate mønstre. Klassiske stykker modellert etter gamle tid smykker kan inneholde svært opptatt visuelle elementer som vinranker, scrollwork og tau graveringer. Designene kan sammenstøt hvis de er slitt med tekstiler med komplekse design.

Tips 3: Velg smykker som går med din naturlige hudtone

Din naturlige hudtone kan hjelpe deg å velge riktig smykker, spesielt for klær som er lettere og mer avslørende. For kjøligere huden farger, lilla, rosa, blå farger og perler og diamanter arbeidet best. Varme toner ser best med varme fargetoner, som gull, oransje, gul og jordnære farger.

fjerde tips: plukke smykker basert på anledningen

Noen antrekk er ment for bestemte anledninger som kan påvirke typen smykker du bør ha med disse plaggene. La oss anta at du har en aftenkjole. Det ville ofte ikke gå bra med et sett av bangles eller perler. Hvis du har et antrekk i tankene, også vurdere situasjoner er det sannsynlig å ha den i. Hvis det er en daglig ensemble, deretter noe avslappet mer og morsom ville være ideelt. Hvis du er accessorizing en profesjonell plagg, så gå med smykker som ser lav nøkkel, rene og fornuftig. Hvis det er klubb klær så velge noe mer dristige og levende.

5 tips: The tilbehør du slitasje bør gjenspeile personen du

Smykker du bør representere personlighet og stil. Mens ikke alle stykke du velger vil ha affeksjonsverdi, bør smykker utfylle og fullføre utseende og passer din personlighet. Noen stiler kan inneholde objekter, dyr eller ord mens andre kan være mer abstrakte. Jo oftere du planlegger iført et antrekk mer tanken du bør sette inn hva smykker du bør ha med den. Hvis du ikke liker det i butikken ikke kjøpe den. Smykker design er ikke for alle. Hver person er en person og det er mange unike tilbehør tilgjengelig i sølv, gull, platina og rhodium så ikke begrense alternativene til hva du ser i lokal smykker butikken.