Mote

Sterk høst/vinter bukse trender for 2013

Når butikkene begynner å fylle med nye mote for høst/vinter 2013 trodde vi at vi ville omfatte vår egen guide til hva du skal bruke på bunnen halv denne sesongen. Snakker alle ting bukser, dette er din guide til hva stiler du vil finne på din high street hver snart.

Sigarett bukser

Sigarett pese er den perfekte dagen til natt tøfler. Flat frontet med et slank form Ben, stopper trouser på ankelen. Bære med floaty bluse eller stripete bretonsk toppen med en flat pumpe i dag for en parisisk, Audrey Hepburn-esque utseende eller team med en silke vest, uttalelse halskjede og killer hæl på kvelden for en mer etablerte rock star vibe.

Kjøp i svart, plomme eller navy hvis spille det trygt, alternativt gå for en brokade eller metallisk par hvis du ønsker for å gjøre en uttalelse.

Se på: Alexa Chung, Olivia Palermo og Jessica Alba.

Palazzo bukser

Palazzo bukser er den perfekte elementet for kvinner som elsker å ha lange skjørt, men er ute etter noe mer praktisk i vintermånedene. Laget av lettvekts bomull, jersey eller silke disse bukser lage ganske silhuetten.

Bedre egnet til de av høyere overtalelse, sammen med en enkel ermeløse bluse eller strukturert overdimensjonert t-skjorte, ser de dyrt, overbærende og luksuriøse.

Tenk: Jade Jagger, Uma Thurman og Sharon Osbourne.

Mager Jean

En garderobe stift, mager jean har blitt et viktig element i enhver kvinnes garderobe overalt. Kle opp med ren bluse, høy hæl og uttalelse clutch bag for en kveld på byen eller team med en slouchy genser i Burgund, en stor skjerf og par pumper i blankt lær eller leopard print for en tilfeldig dag tid utseende.

For de av oss som er vertikalt utfordret, har ingen frykt, slå opp er tilbake! Bare Rull jean over et par ganger på basen skal rett under ankelen for en kokett, 50 teddy gutt inspirert innfall.

Kan ikke leve uten dem: Kate Moss, Rihanna og Sienna Miller.

Dungarees

Det er sant for å si at vi trodde var bestått sommer trend men det ser ut som dungaree er her å bli. Enten du kjøper i svart og team med en hvit skjorte og fornuftig hælen for arbeid eller kjøp i denim og rock med en stripey t-skjorte og par med espadrilles, trend båter eller høye topper vil du se 100% på denne sesongen.

Spearheaded av: Alexa Chung, Keira Knightley og Heidi Klum.

Se opp for disse stilene og mer på din high street snart.