Mote

Hvordan organisere din brudeutstyr

Det er mye mer til brude ensemble enn bare den tradisjonelle brudekjole. Det er så mange andre ting å kjøpe for å fullføre brudeutstyr som sko, smykker, sløret, etc., at det kan bli frustrerende for en brud å håndtere alt. Flere måneder med planlegging går inn i å sikre at vielsen slukker jevnt og bruden ser henne ravishing best.

Når du er ferdig med å velge brudekjole drøm, her er listen over bryllup tilbehør og andre ting bør du begynne å handle for:

Sko

Kjøpe bryllupsko kan være kinkig virksomhet. De bør være komfortabel og matche din brudekjole. Stilen sko du foretrekker - stiletthæler, flat, strappy eller ballett sko; de bør være behagelig å bære bruden har stå i lange timer.

Smykker

Velge elegante og vakre smykker, er dvs kjede, øredobber og armbånd, et annet viktig aspekt av brude shopping. Hvis du kommer til å bære en tung, pyntet brudekjole, prøve og holde smykker idet minimal idet mulig. Hvis du planlegger å ha en stroppeløs kjole med en kjæreste hals, kan deretter du velge et vakkert detaljerte smykke som vil flatere din generelle utseende enda mer.

Headpiece

En rekke vakre headpieces og tiaraer er tilgjengelig i markedet. Stilen og utformingen av en tiara du velger avhenger mye på hva slags brudekjole du velger, og ser bra ut på ansiktet ditt. Kjøpe en tiara eller headpiece som ser flatterende på deg. Og sammen med headpiece, ikke glem å kjøpe noen ekstra pinner og klipp for å opp håret pent.

Sjal

Kjøp et sjal eller vikle det er varm og stilig også. Det vil styrke skjønnheten av din brudekjole videre og holde deg varm i kaldt vær.

Hansker

De fleste bruder mener hansker passer bare for en vinter bryllup. Men et vakkert sett med hansker legge et snev av eleganse til en brude kjole, uansett hvilken årstid du skal gifte.

Undertøy

Mens de fleste bryllup gowns kommer med innebygd bra, er det bedre å bruke godt utstyrt BH

Hvis kjolen er laget av tynt materiale. Hvis du har en traust fysikk, kan du vurdere å kjøpe en kropp skikkelsen eller kroppen slankere å tone ned utseende.

Ikke glem brudepiker kjoler

Mellom shopping for alle disse ting, ikke glem å velge prudepike kjoler. La jenter vet hva slags brude kjole du kommer til å bære og gi dem forslag på hva slags brudepike kjoler vil utfylle din kjole.

Det kan bli veldig slitsom for brud å administrere og kjøpe alt nødvendig for vielsen. Det er så mange ting å gjøre, at noen elementer kan gli ut av tankene. Den beste måten å håndtere dette er å lage en liste over alle tingene du trenger å huske og krysse dem av som du fullføre oppgaver. Utarbeide en plan for shopping aktiviteter, med bestemte datoer og elementer du trenger å kjøpe og følge det oppriktig. En planlagt tilnærming vil hjelpe deg å nyte hver oppgave å organisere bryllupet ditt i fulle mål.