Mote

En rask og enkel guide til partiet definisjoner

Hvis du har mottatt en invitasjon og har ingen anelse om du bør kjøpe en formell kjole for det eller bare gå med jeans skal så denne korte og enkle veiledningen hjelpe deg. Men får vi ikke du kaller opp verten og ber dem om å definere kleskode til deg.

Svart slips parter

Et svart slips parti krever hovedsakelig at alle deltar være iført formelle antrekk. Menn må bruke smoking og kvinner forventes å bære formelle fest klær som en cocktail kjole, en lang kjole eller en kveld kjole. Kvinner kan også bære en liten sort kjole. Hvis kortet sier "Formell" Dette betyr vanligvis det samme som svart slips, men i byer som New York og Los Angeles, betyr det at du må bære en svart skjorte, ingen tilknytning og en tux. Kvinner er forventet å ha ganske mye det samme som til en svart slips fest.

Hvit uavgjort også svært formelle krever at menn slitasje en full kjole som inkluderer white tie, skjorte og vest. Kvinner må ha en lang kjole type formell kjole.

Et svart slips valgfritt

Dette gir deg muligheten til å enten iført en dress eller bare en formell kjole. Men fordi arrangementet er formell betyr det du bør ha en mørk Dress med slips. Kvinner må ikke kjøpe formelle kjoler online for denne hendelsen fordi de kan bruke ganske mye alle ettall av deres lange kjoler eller cocktail kjoler.

En kreativ svart sløyfe

Når det gjelder formelle arrangementer dette er en ganske fleksibel, det gir deg rom for noen trendy fortolkninger. Kvinner kan velge å bruke enten en kort eller en lang kjole eller enda en kveld separat. Menn kan ha en tux med våre uten slips. Noen ganger variantene er oppgitt dvs Texas svart slips i så fall må åpenbart du kle i henhold til temaet med tux og støvler.

Semi-formell parter

Ofte referert til som etter fem parter, her tuxes er ikke nødvendig og kvinner trenger ikke å ha en lang kjole. Men en cocktail kjole er fortsatt behov for kvinner og menn må ha en mørk dress.

Virksomhet formell og semi-formelle er begge like, men for kvinner vil dette bety optisk for en skreddersydd dress. Her skal alle business hensiktsmessig så du ikke kan ha noe for slinky.

Cocktail antrekk

Dette betyr ofte at kvinner kan ha korte men elegante kjoler og menn kan slitasje mørke dresser. Her er den lille svarte kjolen endelig morderen kjole for denne anledningen.

Uformell parter

Dette tolket feilaktig som uformelle, men faktisk det krever samme type kjole som en semi-formelle. Så kvinner trenger ikke å ha lange kjoler her, men en cocktail eller kvelden kjole vil være nok.

Casual

Som uttrykket antyder alle får å kle uformelt så det er ikke nødvendig å bruke penger på formelle antrekk. Jeans, shorts, skjorter, t-skjorter og tøfler er alle tillatt. Casual betyr at noe går kledd men hvis verten krever opp gjester vil det fremkomme i invitasjonen.