Mote

Fashion designer håndvesker - fendi vesker

Innledning: Designerens merkenavnet FENDI er kjent for et stort utvalg av utsøkte designer håndvesker de tilbyr. Fra ikoniske baguette til romslig messenger poser er disse håndlagde vesker den favoriserte valget av moteriktige kvinner verden over. Beskrivelsene nedenfor vil introdusere leserne til funksjonene i valgte Fendi designer håndvesker.

Fendi designer baguette har vært en favoritt siden introduksjonen av denne vesken. Skallet av denne vesken er logoen stemplet lammeskinn skinn. Form av posen er en slank, rektangulær boks. Det er en enkelt skulderrem med en 6,5 "slipp. Skallet er tilgjengelig i et utvalg av moteriktige farger: gult, lys grønn, rosa eller rød skinn med gull tone maskinvare. Fargen og trim av denne smart, italiensk-laget bag gjenspeiler eierens personlige mote bilde. Posen har en klaff lukking med signatur logo fest. Interiøret er fullt isolert og har en innvendig lomme for oppdateringen. Er: 5.75 "H x 10.5"L x 1,5".

Denne Fendi Chef designer veske med en mahogni farget, logo-mønstret lerret shell bekrefter eierens utsøkt smak i designer håndvesker. Gull tone maskinvare og logoen sjarm fremheve stilen av posen. Skallet er pleated og detaljerte med skinninteriør. Form av posen er rektangulær. Ett enkelt skulderrem i skinn gir en 7,5 "drop. Det er en topp glidelåslukking. Fullt foret interiøret har en zip pocket. Posen er laget i Italia. Er: 13 "L x 8,5"H x 2.5"W.

Den vakre Fendi brune logo designer messenger bag er funksjonelle, samt stilige. Skallet er logoen lerret og er trimmet i skinn. Det er en multi-farget (brun, brun, beige og hvite), justerbar, nylon skulderrem (28 tommer max drop) med sølv, logo gravert maskinvare. Posen figuren er, i hovedsak, firkantet. Den har en front lysbildet lomme, en front glidelåslomme, og hovedrommet har en glidelåslukking. Interiøret har en full, nylon fôr. Denne vesken er ideelt til å bære forretninger, reise og andre verdifulle filer. Posen er laget i Italia. Er: 9 "L x 9.5"H x 1,5"W.

Fendi signatur ut designer messenger bag er et slående tilbehør. Figuren er rektangulær. Lilla og beige, logoen på lerret skall er beskrevet i nylon og hvit skinninteriør. Bleke gull hardware ferdig elegant utseende. Skallet har en topp glidelåslukking og en justerbar, cross-stropp håndtak. Interiøret er fullt isolert. Posen er laget i Italia. Er: 11 "H x 17" L x 4 "W. Denne stilfulle og funksjonelle bagen er stor nok til å bære en 17-tommers bærbar datamaskin.

Denne Fendi designermote sølv clutch veske legges elegante glamour til dine antrekk. Slående, sølv farge på dette leather clutch med sølv-tone maskinvare vil utfylle en uformell lunsj eller en fasjonable kveld på byen. Formen på denne vesken er rektangulær. Sølv-tone kjeden stropp kan slitt lenge eller doblet for å opprette et nytt utseende. Posen har en full lengde, klaff lukking. Interiøret, fullt foret med metallisk sølv semsket skinn, har syv kredittkort spor. Posen er laget i Italia. Er: 8 "L x 4.5" H X 2 "D.